تحقیقات جدید نشان داده است که در سیر خرد شده نوعی آنزیم به نام لیسین تولید می‌شود که برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و همینطور کاهش گرفتگی رگ‌ها بسیار مفید است.

برای جلوگیری از بروز بیماری های عفونی بخصوص عفونت های روده و معده و سرماخوردگی، و بیماری های قلبی عروقی یک حبه سیر را ریز خورد کنید، به اندازه یک قاشق مرباخوری با دو لیوان آب هنگام صبح به صورت ناشتا میل کنید. نوشیدن دو لیوان آب همراه با سیر از بوی بد آن در دهان جلوگیری می کند و از طرفی باعث می شود روده ها خوب کار کنند. 


برنامه غذایی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نگین کویر روزنه فصل پنجم طراحی تبلیغات و برند و لوگو زیست17 نشریه مدیران فردا بازرگانی ستاری مشاور کنکور شیراز،آزمون سنجش، قلمچی دیدارِ عاشقانه